Massive Assault Official Forum
   
It is currently Wed Sep 19, 2018 2:01 pm

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 15 posts ] 
Author Message
 Post subject: Domination Patched!
PostPosted: Thu Mar 31, 2005 11:21 am 
Offline
Sea Wolf
User avatar

Joined: Sat Dec 13, 2003 3:06 am
Posts: 1338
Karma: 1

Location: USA
http://www.dreamcatchergames.com/dci/su ... es/dom.php

_________________
Founder of The New World Order, and moderator for the Andromeda Clan War.

NWO website:
http://www.freewebs.com/massiveassault-nwo/index.htm

Clan War website:
http://www.massiveassault.com/clans/nwo/ClanWar


Top
 Profile  
 
 Post subject: Russian Patch?
PostPosted: Thu Mar 31, 2005 3:04 pm 
Offline
Tough Nut
User avatar

Joined: Thu Jun 03, 2004 2:01 pm
Posts: 36
Karma: 0

Location: Russia
and... Is this patch for ALL languages or only english? 64 meters... может по почте пошлют?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Mar 31, 2005 3:09 pm 
Offline
P.L. Marshal
User avatar

Joined: Thu Nov 13, 2003 11:14 am
Posts: 1065
Karma: 0
Neoff - if you need russian patch go to Akella site

_________________
Vestigia nulla retrorsum!!!


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Russian Patch?
PostPosted: Thu Mar 31, 2005 3:47 pm 
Offline
Supreme Marshal
User avatar

Joined: Wed Nov 19, 2003 4:40 pm
Posts: 1980
Karma: 6

Location: Moscow, Russia
Neoff wrote:
and... Is this patch for ALL languages or only english? 64 meters... может по почте пошлют?

As far as I know, patch for Russian version was sent to Akella.

_________________
Massive Assault Clan "Tiger's Galactic Empire"


Top
 Profile  
 
 Post subject: Patch
PostPosted: Thu Mar 31, 2005 11:25 pm 
Offline
Conscript

Joined: Thu Mar 31, 2005 11:14 pm
Posts: 5
Karma: 0
Wow-- patch seems to be causing me some problems.
1. The "voice" notification works during a test prior to launching a war/battle, but after it starts the voice stays deactivated no matter what. Tried all kinds of various settings. Never had this problem before.

2. Loaded up a saved Career game one turn short of victory on Inferno, took the last bit I needed, and got a notification I had won and to go online for more competition. Better than locking up, but is Inferno as far as you can go in Career mode? Or do I need to start a new Career from scratch?

Would have been nice if the Patch had a read me or some indication of what it fixed.

_________________
~Swordsman


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Apr 01, 2005 7:28 am 
Offline
Developer
User avatar

Joined: Mon Aug 18, 2003 4:53 am
Posts: 259
Karma: 0
Hello,

Inferno is the last planet in Career mode. Once you've won - you're all through the Career.

Please tell us which version of patch you've installed. Russian patch for Domination is incompatible with US-patch.

Best Regards,
Nick.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Apr 01, 2005 10:23 am 
Offline
Tough Nut

Joined: Fri Mar 12, 2004 2:08 am
Posts: 49
Karma: 0
Thanks, I was attempting to convince a friend he just had to pick up this game, but he wasn't gonna touch it with all the bugs. I'm pretty sure I can get him to buy it now that its patched. I've been looking forward to playing this in LAN mode.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Apr 01, 2005 1:46 pm 
Offline
Sea Wolf
User avatar

Joined: Tue May 25, 2004 3:25 am
Posts: 469
Karma: 0

Location: California
I ran into some problems last night after running the patch. I had turns on 4 Internet games. On 2 of these I was able to make my moves and do everything right up to the disclose phase. On the disclose phase I would click on the country that I wanted to disclose and the game would crash. In the other 2 games it did not crash, 1 had no more disclosures left and the other I didn't want to disclose any so I skipped the phase.

Is this caused by the game being started under the unpatched version and then played on the patched version?

I will do more testing tonight. I will start a new game with someone that is on the patched version and see what happens. I will also try uninstalling the patch to see if that allows me to continue playing the 2 troubled games.

_________________
Guardian of the SWORD

http://www.freewebs.com/7thwanzer

"Don't be a fool and die for your country. Let the other sonofabitch die for his." George S. Patton


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Apr 01, 2005 4:22 pm 
Offline
Veteran
User avatar

Joined: Fri Apr 01, 2005 4:18 pm
Posts: 75
Karma: 0

Location: Sierra gold country
Yes, I had the same problem It hurt but I didn't disclose my ally and the game finished as it should. Prior to that it crashed every time I clicked on an ally. Hopefully my opponent will install the patch and there will be no more problems.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Apr 01, 2005 6:02 pm 
Offline
Conscript

Joined: Thu Mar 31, 2005 11:14 pm
Posts: 5
Karma: 0
Nick_WN wrote:
Hello,

Inferno is the last planet in Career mode. Once you've won - you're all through the Career.

Please tell us which version of patch you've installed. Russian patch for Domination is incompatible with US-patch.

Best Regards,
Nick.


Nick,
Re: career. Ok, thanks. Guess I was hoping to go just.. one.. more... I really like the career game feature of having to choose special abilities. Too bad I can't mod it for World War scenarios-- would be a great play balance tool.
Re: Voice. I'm editing this post (again). Voice is intermittent. It works for awhile then just stops. Also, I have had several lock-ups in World War mode when I press the "show next" button in combat phase. Seems to happen especially with helicopters.

Thanks much!

_________________
~Swordsman


Top
 Profile  
 
 Post subject: Hey, ChrisCraven
PostPosted: Fri Apr 01, 2005 11:58 pm 
Offline
Veteran
User avatar

Joined: Fri Apr 01, 2005 4:18 pm
Posts: 75
Karma: 0

Location: Sierra gold country
I think the patch trashed the game. I can start our game but as soon as I select a country the game crashes.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Apr 02, 2005 1:46 am 
Offline
Sea Wolf
User avatar

Joined: Tue May 25, 2004 3:25 am
Posts: 469
Karma: 0

Location: California
Same here Rodehard. Rodehard and I can not disclose in our game. We both are on the patch now and when it was created. I'm going back to the non-patched version.

_________________
Guardian of the SWORD

http://www.freewebs.com/7thwanzer

"Don't be a fool and die for your country. Let the other sonofabitch die for his." George S. Patton


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Apr 02, 2005 11:01 am 
Offline
Tough Nut
User avatar

Joined: Thu Jun 03, 2004 2:01 pm
Posts: 36
Karma: 0

Location: Russia
THANKS, NICK!!! Good Patch :)


Attachments:
File comment: Very strange transport :)
I'm sorry for 80kb's...

Transport.JPG
Transport.JPG [ 80.25 KiB | Viewed 6268 times ]


Last edited by Neoff on Mon Apr 04, 2005 1:33 pm, edited 1 time in total.
Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Apr 02, 2005 11:04 am 
Offline
Sea Wolf
User avatar

Joined: Fri Mar 19, 2004 8:12 am
Posts: 603
Karma: 1

Location: New York
Heh, must have some heavy units in the back of that thing, lol.

_________________
Never stop fighting.


Top
 Profile  
 
 Post subject: PATCH :(
PostPosted: Sat Apr 09, 2005 9:57 pm 
Offline
Conscript

Joined: Fri Mar 18, 2005 7:44 pm
Posts: 7
Karma: 0
Since I patched, CAREER seems to randomly but every time crash with the great line "Game appear to be broken!" - hours wasted...


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 15 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Karma functions powered by Karma MOD © 2007, 2009 m157y