Massive Assault Official Forum
   
It is currently Tue Sep 25, 2018 9:52 am

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: New Bug
PostPosted: Fri Jan 08, 2010 2:28 pm 
Offline
Tough Nut

Joined: Sat Feb 05, 2005 4:24 pm
Posts: 26
Karma: 0

Location: Vienna
If I hit the end turn button I get "Data transmission delayed, try again in a few seconds".

This is what I every second game against the AI get. can you please fix it? thanks.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: New Bug
PostPosted: Fri Jan 08, 2010 3:13 pm 
Offline
Veteran
User avatar

Joined: Wed Apr 09, 2008 2:05 am
Posts: 152
Karma: 6

Location: Варшава
enpeze
Maybe there is problem with your internet connection?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: New Bug
PostPosted: Fri Jan 08, 2010 5:29 pm 
Offline
Tough Nut

Joined: Sat Feb 05, 2005 4:24 pm
Posts: 26
Karma: 0

Location: Vienna
zartak wrote:
enpeze
Maybe there is problem with your internet connection?



No I dont think so. It works perfect normally. I have this problem only with old AI games, not with games I begin new. Only those which I could not end due to the famous bug some month ago. (which has been fixed in the latest patch)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: New Bug
PostPosted: Sat Jan 09, 2010 8:35 am 
Offline
Developer
User avatar

Joined: Tue Jul 01, 2008 10:31 am
Posts: 791
Karma: 18
While you are playing turn AI tries to send its previous turn to server. "Data transmission delayed" message appears only if AI still can't send its turn to server.
It's connection problem.
But if you still can't send a turn, tell me game ID and i will check it.

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: New Bug
PostPosted: Sun Jan 10, 2010 4:46 pm 
Offline
Tough Nut

Joined: Sat Feb 05, 2005 4:24 pm
Posts: 26
Karma: 0

Location: Vienna
Ok thanks alot for checking it out. Game 363829 for example has this message.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: New Bug
PostPosted: Tue Jan 12, 2010 1:29 pm 
Offline
Developer
User avatar

Joined: Tue Jul 01, 2008 10:31 am
Posts: 791
Karma: 18
enpeze
thank you!
found a bug in a bot.
will be fixed in 2.0.265 soon :)

_________________
Image


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: New Bug
PostPosted: Wed Feb 03, 2010 6:23 am 
Offline
Tough Nut

Joined: Sat Feb 05, 2005 4:24 pm
Posts: 26
Karma: 0

Location: Vienna
many thanks for the support.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Karma functions powered by Karma MOD © 2007, 2009 m157y