Massive Assault Official Forum
   
It is currently Sat Jun 23, 2018 3:17 am

All times are UTC - 5 hours




Post new topic Reply to topic  [ 11 posts ] 
Author Message
 Post subject: Game freezes in menu
PostPosted: Sun Mar 05, 2006 4:36 am 
Offline
Veteran
User avatar

Joined: Wed Mar 16, 2005 7:23 am
Posts: 132
Karma: 0

Location: Norway
The game locks up when I try to access "Challenges" in the MAN2 menu. It has worked ok before. The only thing I did today was to send my first personal challenge to another player.

Any advice? Bug report is sent..


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Mar 05, 2006 6:36 pm 
Offline
Conscript

Joined: Wed Mar 23, 2005 6:25 am
Posts: 6
Karma: 0

Location: Sydney, Australia
I began experiancing this same problem last night also. Was working fine 24 hours ago, but starting getting problems 12 hours ago.

Tunc


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Game freezes in menu
PostPosted: Mon Mar 06, 2006 6:34 pm 
Offline
Sea Wolf
User avatar

Joined: Mon Dec 12, 2005 6:45 am
Posts: 282
Karma: 0
Tryptamon wrote:
The game locks up when I try to access "Challenges" in the MAN2 menu.


Does it keep locking up? I have the rare MAN2 crash withouth any reason whatsoever, but I'm not able to reproduce it..

_________________
Never underestimate the power of stupid people in large groups!


Last edited by Bokkie on Wed Mar 08, 2006 11:36 am, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Mar 07, 2006 1:47 pm 
Offline
Veteran
User avatar

Joined: Wed Mar 16, 2005 7:23 am
Posts: 132
Karma: 0

Location: Norway
Yes, every single time I try to access "Challenges". The mouse still works, but everything else freezes. Well, except some soundbites that continues to play on repeat :) I can't access windows unless I press CTL-ALT-DEL several times.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Mar 08, 2006 11:30 am 
Offline
Veteran
User avatar

Joined: Wed Mar 16, 2005 7:23 am
Posts: 132
Karma: 0

Location: Norway
Well, it has started to work again. Problem solved, don't know how..


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Mar 08, 2006 11:36 am 
Offline
Sea Wolf
User avatar

Joined: Mon Dec 12, 2005 6:45 am
Posts: 282
Karma: 0
I thought positive thoughts in your direction :)

_________________
Never underestimate the power of stupid people in large groups!


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Mar 09, 2006 12:52 am 
Offline
Veteran
User avatar

Joined: Wed Mar 16, 2005 7:23 am
Posts: 132
Karma: 0

Location: Norway
Well thanks, and KEEP ON THINKING because it doesn't work anymore ;) I think I'll try reinstalling.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Mar 16, 2006 10:58 am 
Offline
Veteran
User avatar

Joined: Wed Mar 16, 2005 7:23 am
Posts: 132
Karma: 0

Location: Norway
I have reinstalled the game and reinstalled the graphics driver. Still I'm not able to access the "challenges" tab. It worked just after reistalling the game, but as soon as I selected "list by rank" it froze on me again.
Devs or anyone, advice or suggestions? Pretty frustrating..

My specs:
Win XPPRO SP2
Radeon X700 w/ Catalyst 6.1 (6.3 makes blue shadows :()
P2.8Ghz
1Gb ram


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Mar 18, 2006 9:58 am 
Offline
Sea Wolf
User avatar

Joined: Mon Dec 12, 2005 6:45 am
Posts: 282
Karma: 0
Long shot here ...

I had problems with an other game, pc kept on freezing.
Someone suggested me to test my cooling system, so I opened my pc case and played the game with my case open. (Max cooling jah?)
Problem was away. Closed the case again, problem returned.

Like I said, a long shot, but you could try this..

_________________
Never underestimate the power of stupid people in large groups!


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Mar 18, 2006 5:31 pm 
Offline
Veteran
User avatar

Joined: Wed Mar 16, 2005 7:23 am
Posts: 132
Karma: 0

Location: Norway
Good suggestion. But I can play any other game for as long as I like without it frezing up. It is very strange; sometimes I am not able to acces Challenges, other times I can access it but suddenly it can freeze. And then only in this menu.

I think it may be software related, because I noticed that the sorting (by rank etc.) is sometimes not correct. Thus some conflict could exist.

Today it works :) AND the sorting is correct.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Mar 20, 2006 11:17 am 
Offline
Sea Wolf
User avatar

Joined: Mon Dec 12, 2005 6:45 am
Posts: 282
Karma: 0
Well, I had the cooling & freezing problems with Rollercoaster Tycoon 3.
Nevertheless I played Simcity, Call Of Duty & Battlefield withouth any problem at all. So it sounded strange for me too when someone suggested to cool more. But it worked.

Good to see you're back in business btw!
Let's hope it stays this way.

_________________
Never underestimate the power of stupid people in large groups!


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 11 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Karma functions powered by Karma MOD © 2007, 2009 m157y